jealousy

Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så såg jag en ny sida hos mig själv när jag träffade Magnus. En sida som jag verkligen inte var stolt över. Den kallas svartsjuka. Det måste vara den värsta sjukdomen för ingen mår bra av att känna den. Jag började "hata" (jag vet att hata är ett väldigt starkt ord, men det var vad jag kände) en person som jag aldrig träffat, som jag aldrig sagt ett ord till, en person som jag bara hört folk prata om. Jag klarade inte utav att varken se eller höra namnet. När jag såg ett sms, en facebook uppdatering så kokade jag. Jag ville bara att denna människa skulle raders från våra liv. Det låter tufft, men det var precis så som jag kände. Men jag har nu insett att denna person inte är något hot. För jag vet att personen jag lever med skulle aldrig göra något för att såra mig & jag skulle aldrig göra något för att såra han. Det är ju mannen i mitt liv!
 
Jag levde ju tillsammans med Anton i åtta år och vi skildes som vänner. Vi pratar & det händer att jag nämner han också här hemma. Det är ju min vän. Så varför skulle han inte kunna prata med/om sin vän utan att jag bli arg? Jag känner inte denna svartsjuka längre & det är jag glad för. Jag skulle bra gärna vilja träffa denna person och skaffa mig en egen uppfattning. För vad  så vitt jag vet kommer vi leva rätt så nära varandra.. 
 
 
Be happy!
 
 
 
 

semester!!

Nu är det inte många timmar kvar tills mitt hjärta kommer hem och vi kan fira in semester. För vet ni vad? Vi är nu ledig i tio hela dagar, ska bli så grymt skönt! Även om jag legat på sofflocket i 5 dagar så har det inte varit semester.. För hur kul är det att ligga hemma själv i sin ensamhet? Har ju inte varit världens duktigaste på att ligga ner heller... Å det får man sota för. Men ikväll firar vi in med tacomys, dooddis & gladiatorerna! Perfekt fredag :)
 
Imorgon ska vi fira Magnus brors barn som fyllt år sen styr vi röda faran mot Motala där det väntas födelsedagsfest för Juha. Kommer blir grymt kul & tror att det finns en stor risk att det kommer bli för mycket alkohol.. Haha... Men ska bli grymt skönt att kliva ur one piecen. Även om jag inte kommer kunna hoppa runt och studsa så blir det nog great!
 
dags att laga lite käk så vi håller humöret & magen glada :)

Vila var det

Varför är jag så dum för? Varför kan  jag inte bara ligga stilla och vila för? Nej, för jag heter Ida Maria Johansson och är världens rastlösaste människa! Även om jag har suttit ner och bakat bullar idag så har man ju ändå vart uppe och stått och gått lite. Men det där lite är för mycket, mitt knä bara värker å värker. Svullnaden trycker på och idag känns det värre än vad det gjorde igår.. När ska jag lära mig för mitt eget bästa att det faktiskt är okej att ligga ner i soffan en hel dag utan att röra en fena? För om jag gör det kanske jag kan komma igång och styrketräna snart i alla fall.
 
Så ikväll & imorgon ska jag inte göra något förutom att ligga och kolla Gossip Girl & OTH <3 Jag älskar verkligen serier.. Man drömmer sig in i en annan värld när man kollar på dom..
 
Väntar på att min kärlek kommer hem med popcorn så jag kan äta de och dricka pepsi sen gosa ner mig i soffan framför GG :) Sköön kväll!
 

nybakade bullar <3

Finns det något godare än nybakade bullar med ett glas mjölk?

Min räddare i nöden!

Fick ett tips idag av en arbetskamrat ifall jag var rastlös och inte hade något att göra.. Rastlös jag? Det är bara förnamnet, klättrar snart på väggarna. Han rekommenderade i alla fall www.swefilmer.com där man kan kolla på filmer och serier med svensk text utan att ladda ner. Han räddade min dag för nu kan jag kolla på ONE TREE HILL! Så som jag längtat :)
 
Jag hatar att man inte kan sova när man får sova och att man kan sova när man inte får sova. Varför? Det är ju nu som jag ska vila upp mig!
 
Blev ledsen i ögat när jag insåg att det inte fanns några havregryn hemma, jag som ville ha negerbollar :(
 
 

SOMMAR!

 
Allt går så mycket bättre om man har saker att se fram emot och det har jag verkligen sett till att jag har. Nästa vecka har vi ju semester, ska bli så skönt! Sen jobbar vi ända fram till vecka 33 då vi får gå på semester, väldigt sen semester. Men jag tycker att det är skönt. 21/7 är det Gyllene Tider i Örebro. 17/8 åker jag och <3 till Samos i en vecka. Sen i höst, närmare bestämt 15/11 är det NICKELBACK i Göteborg. Så himla grymt!! Dessa små saker att se fram emot gör livet mycket lättare.
 
Tiden går verkligen fort.. Det har redan gått fyra månader sen jag och Magnus träffades "första" gången på riktigt. Vi har ju känt varandra genom jobbet men aldrig umgåtts utanför.. Men sen den dagen, lördag den 17/11, då jag gick och kikade på teatern dom spelade så har vi knappt vart ifrån varandra. Det kändes bara WOW!! Men den 7/12 bestämde vi oss för att bli "offentliga"¨. Men det känns som igår, det går så jäkla fort! Men livet är för himla underbart, kan säga att det leker!
 
 Zakyntos 2012

Kärleken till dig är obeskrivlig

Jag har upplevt det, KÄRLEK vid första ögonkastet. Från första stund så har allt känts, WOW! Detta är den person jag vill dela mitt liv med, uppleva saker med, skapa minnen tillsammans med, skapa en framtid. Det är egentligen helt otroligt hur bra det känns. Får fortfarande nypa mig själv i armen för att se så att jag inte drömmer. Men jag lever, jag lever i en dröm. Det är svårt att sätta ord på känslorna för jag är så otroligt lycklig & kär. Jag har verkligen träffat världens underbaraste person! Jag skulle göra allt för dig & jag vet att du skulle göra allt för mig, du gör det redan! Du har gjort mitt liv! Du är min bästa vän & min kärlek. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Magnus! Tillsammans är vi oslagbara!
 
 
 
 

Fotboll är världens roligaste sport!

Kan vi spola tillbaka tiden sisådär 10 år? När jag hade mitt bästa fotbollsår i ÖSK. Vill uppleva glädjen & känslan igen! Jag hade en känsla för ca två månader sen att detta kunde bli en minst lika bra säsong. Har ju haft uppehåll i fyra år ca pga. knäskadan.. Men nu kändes det som om jag var på väg tillbaka. Att få snöra på sig fotbollsskorna och lira tillsammans med helt underbara tjejer det är GLÄDJE på hög nivå för mig! Jag blir en helt annan person när jag får på mig fotbollsskorna, jag blir så oerhört glad och skrattar åt allt. Åh, jag ville så gärna spela fotboll denna säsong. Det kändes ju så himla bra!! FAN FAN! Men livet har sina med & motgångar, just nu är det motgångar.
 
Lördagens träningsmatch slutade inte som jag riktigt hade tänkt mig.. Det slutade med en eftermiddag på akuten och första ambulansturen för mig. Jaa, vad ska man säga, min kropp är inte gjord för fotboll! Det var en löp boll som jag och en ur det andra laget sprang på, axel mot axel. Stannade till lite, gjorde nog en liten vridning sen kan ni tänka er en hög med torra kvistar som ni trampar på, så lät det i mitt knä. Sen minns jag att jag låg och skrek, smärta! Jag tänkte direkt det värsta, nu är det helt sönder mitt FRISKA KNÄ! De är inte det knät som jag har operera alltså.. Det visade sig inte vara någon skelettskada, skönt. Men dom kunde inte se om det hade hänt något med korsband, ledband eller menisken så ska på återbesök igen..
Men den lilla glädjen som finns nu är ju att det känns bättre, fast inte bra. Går faktiskt OK att gå framåt, men i sidled och vd vridningar känns det inge vidare. Hoppas bara att det är en rejäl "stukning" av knät eller ett uttänjt ledband å inget värre. Men det visar sig...
 
Så nu är man hemma från jobbet denna vecka å nästa vecka har man semester. Skönt. Tanken var ju att vi skulle ner till Ullared på måndag, tror dock inte det blir något av det eftersom jag får så jäkla ont när jag går och står för mycket.. Så att traska runt på Ullared är nog inte optimalt.. Får vi ta en annan gång istället. Vi får njuta utav ledigheten, sovmorgon och bara ta dagarna som dom kommer, jag & min älskade prins! <3
 
Fotboll är världens roligaste sport!
 
 
RSS 2.0